top of page

HISTORIEK

 

‘Zingen doen we hier, met ontzettend veel plezier.’

Onder dit motto gaan we al sinds 1975 aan het werk en dat leverde al meerdere leuke en mooie resultaten op. Zo maakten we al vele trouwkoppels gelukkig met ons engelengezang en zingen we jaarlijks de kerstviering voor onze parochie. We stonden ooit al eens in het Sportpaleis, speelden in 2000 de musical ‘Rats’ en in 2002 de musical ‘Het meisje met de zwavelstokjes. In 2003 zongen we de pannen van het dak tijdens ons dubbelconcert met Voice Male. En na een jaartje hard zwoegen en zweten, brachten we in 2004 de musical ‘Sneeuwwitje’.

De ervaring met ‘Voice Male’ was ons zodanig bijgebleven dat we in 2005 weer zin kregen in een dubbelconcert. Hiervoor nodigden we Jan Schepens en Jean-Pierre Bodson (Voice Male) uit. Ook dit werd een knaller van formaat.

Na het kerstconcert met Sabine Tiels in 2006, begonnen we aan een nieuwe musical: ‘De schone slaapster’. Deze voerden we uit in 2008. In 2010 nodigden we musicalactrice Deborah De Ridder uit om samen de bekendste musicalnummer te zingen. Na nog wat nagenieten begon het alweer te kriebelen voor iets nieuws en in 2013 was onze musical Mistery Act een feit. Na een periode van kennismaking en inwerking van onze nieuwe dirigente brachten we in 2018 de musical ‘Assepoester’. 2019 bracht ons nieuwe dromen, waarmee we Jelle Cleymans konden strikken voor een spetterend dubbelconcert. Wat een feest!

Maar hoewel de Edegemse daken nog nazinderen van de afgelopen jaren, blijven wij niet stilzitten. De Vagebonden zitten nu eenmaal altijd vol plannen en ons volgende project… dat staat al in zijn kinderschoenen!

bottom of page